Noistop Steel Green – Inkl. Stolper

DKK 2.126,00DKK 3.985,00

 • Bredde på elementerne: 200 cm
 • Dybde: 11 cm
 • Stolper: Træ 10 x 10 cm / Stål 10 x 10 cm
 • Galvaniseret afslutningsliste
 • Hegnselementer med stenuld/ramme
 • Stenulds forventede levetid: Mere end 30 år
 • Monteringen: Modulerne skrues fast på stolperne gennem de forborede beslag. Skruer/søm medfølger ikke.
 • Støjdæmpende Funktioner: 
  • Isolering: 24 db
  • Absorption: 9 db

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Kategori:

Noistop Steel

Noistop er Danmarks bedste lydhegn. Det er produceret af Rockdelta som er kendt for deres Rockwool isolering til huse. Noistop Green er den rene udgave af Noistop hvor du får selve produktet som det er lavet. De sættes i en ramme som holder isoleringen fast og dækkes med den grønne farve.

Støjhegn er lavet til områder der kan være præget af støj, det kan være trafikeret veje, industriområder eller tæt beboet områder hvor der kan være en tendens til larm. Noistop Green er det mest populære støjhegn og er meget enkelt at opsætte. Der er tilhørende træstolper eller stålstolper, tætningslister, og topplader. Noistop green er med dens 11 cm dybde, nemt at montere på en træstolpe istedet for den standard stålstolpe som man normalt ser. Det gør at Noistop Green appellerer mere til den private person som bor i et område udsat for støj. Sammen med den grønne farve falder Noistop Green meget naturligt ind i haven.

Noistop er det mest lyddæmpende hegn vi har i vores sortiment og det vil gøre din oplevelse i haven endnu bedre hvis du kan få ro til at nyde den. Hvor meget støj hegnet kan reducere afhænger helt af hvor tæt på støjen hegnet står og hvor højt det er. Men vi kan garantere en kæmpe forskel. Noistop virker selvfølgelig også den anden vej ved at reducere støjen som kommer ud fra din have. Det er med til at holde dit privatliv indenfor din have.

Vindbelastningstest: Testet til maks. belastning 2,06 kN/m2 (storm 24 m/s = 0,81 kN/m2) ifølge EN 1794-1:2003

Elementets forventede levetid: NoiStop® Green mere end 25 år

 

Bestilling af Noistop

Noistop er bygget op af elementer, og som det ses på billederne findes der forskellige elementer. Vi har valgt at gøre det enormt nemt for dig at bestille dit noistop hegn. Vi har samlet det hele sammen til dig som du skal bruge for at at sætte hegnet op og lavet det om til meter priser. Så du indtaster bare de meter du skal bruge og så sørger vi for resten.

Forlænget leveringstid

Vi bestræber os altid på at levere ordrer så hurtigt som overhovedet muligt, men desværre har vi lige nu forlænget leveringstid. Grundet Corona er der kommet en flaskehals både på produktionssiden og levering fra fabrikker. Samtidig har rigtig mange danskere haft rigtig god tid til at gå hjemme og bruge tid på hjemmets hængepartier såsom nyt hegn.

Derfor står vi i den situation, at mange varer ankommer fra forskellige leverandører på samme tid, samtidig med at mængden af ordrer der skal pakkes er stor. Der trækkes på alt disponibelt mandskab, men vi er desværre nødsaget til at sætte en ekstra horisont på 1-3 ugers levering af alle ordrer. Dette beklager vi rigtig meget, og håber på forståelse.