Kirkedal komposit terrasse “Solid” 18x130mm – Black

DKK 299,00 pr m2

Farve: Black

Dimension: 18×130 mm

Længder: 4000 mm og 6000 mm

Forbrug pr.m2: 7,41 mtr

Ryd
Total Area:
Total pris:
Kategori:

Kvalitet

Kirkedal Komposit SOLID er en massiv kompositplanke med flot og naturligt træ- look, derfor vil der altid forekomme farvenuancer. Med terrasseplanken SOLID får du det sidste nye på markedet. Fremstillet af 60% poppel, 30% HDPE og 10% proces additiver og dermed 100% fri for bambus. Kirkedal Komposit Terrasser kan som de eneste på markedet leveres i længder af 6 meter, så du derved undgår samlinger.

Produktet skal kun rengøres med vand og Kirkedal Rens, og du undgår dermed det store arbejde som en traditionel terrasse kræver i hele sin levetid. Produkterne er 100% FSC mærket samt CE mærket.

Fordele

Mindre modtagelig overfor ridser

Ny topcoated overflade

Modstandsdygtig overfor snavs, pletter, olie og rødvin

100% FSC mærket

Ingen synlige knaster

Minimalt vedligehold

Vendbare overflader (træstruktur eller riller)

Enkel og simpel montagevejledning

God holdbarhed

Kan ikke angribes af råd, svamp eller insekter

 

 

Bestillingsvarer

De varer vi ikke har på fysisk lager er bestillingsvarer.

Vi kører en stor del af lageret som dropship, dvs vi bestiller først varerne hos leverandørerne når du som kunde lægger en ordre. Der skal derfor påregnes ca 1-3 ugers leveringstid, afhængig af ordrens indhold, antal m.m.

Når vi har bestilt varerne, kan vi give et forventet leveringstidspunkt. Der kan dog forekomme ændringer i forhold til leveringer fra producenten, udsolgte varer, pakketid m.m. Vi forsøger altid så vidt muligt, at følge op og informere om ændringer i leveringstidspunkter.

Det er ikke muligt selv at afhente bestillingsvarer.

Montagevejledning

Her kan du downloade Montagevejledning

Forlænget leveringstid

Vi bestræber os altid på at levere ordrer så hurtigt som overhovedet muligt, men desværre har vi lige nu forlænget leveringstid. Grundet Corona er der kommet en flaskehals både på produktionssiden og levering fra fabrikker. Samtidig har rigtig mange danskere haft rigtig god tid til at gå hjemme og bruge tid på hjemmets hængepartier såsom nyt hegn.

Derfor står vi i den situation, at mange varer ankommer fra forskellige leverandører på samme tid, samtidig med at mængden af ordrer der skal pakkes er stor. Der trækkes på alt disponibelt mandskab, men vi er desværre nødsaget til at sætte en ekstra horisont på 1-3 ugers levering af alle ordrer. Dette beklager vi rigtig meget, og håber på forståelse.