fbpx

Rionet Sort Pulverlakeret 180x180cm Masker: 10×10

DKK 399,00

Et rionet er ideelt til opbygning af et hegn i haven, der bl.a. kan anvendes som espalier til slyng og klatreplanter eller til indhegning rundt om haven.

  • Mål: 180 x 180 cm
  • Tykkelse: Ø5 mm
  • Maskestørelser: 10 x 10 cm

BEMÆRK: Rustpletter kan forekomme på dette produkt.

TILBUD GÆLDER KUN FOR AFHENTNING. Leveres ikke.

Bestillingsvare

Varenummer (SKU): 42002150 Kategori: Tags: ,

NYHED!!!!! Her finder du vores rionet i SORT PULVERLAKERET med lukkede kanter i dimensionen 180x180cm, så det passer som et standard hegnsfag mellem to stolper. Stålet har riller som gør det let for klatreplanter at få fat i rionettet så de kan gro bedre opad. Du kan med fordel benytte specielle beslag for montering af rionethegn på stolper. Rionettet kan anvendes med alm. stolper i træ eller en galvaniseret stålstolper for en vedligeholdelsesfri og komplet hegnsløsning.

Udover at fungere som hegn, har Rionet fantastisk mange muligheder. Vi har lagt et billede ind, hvor det nye Rionet er brugt til at bygge en Gin-væg. Her er nettet klippet til, og ophængt i små kroge. Kun fantasien sætter grænden!

Specifikationer:

Pulverlakeret Sort

Højde: 180cm

Bredde: 180cm

Maskestørrelse: 10×10 cm

Tråd: Ø5 mm

Tilpasning af rionet

Rionet er meget nem at arbejde med, kan nemt deles op så man får det i de størrelser man gerne vil have. Skæres eller klippes der i rionet, anbefaler vi at der bliver anvendt en zink spray de steder hvor der er blevet skåret. Dette er for at holde rust væk fra de steder som ikke længere er galvaniseret efter afskæring.

Vægt 21000 g
Størrelse 180 × 180 cm

Click & Collect

MS Hegn fører fysisk lager på et udvalg af varer. Disse varer har du mulighed for at købe og afhente på Egegårdsvej 5 4621 Gadstrup.

Når ordren er pakket og klar, modtager du en email med faktura og info. Afhængig af ordrens størrelse, påregner vi en dag til at behandle og klargøre ordren.

Du kan afhente indenfor vores ordinære åbningstider:

Tirsdag 9-16
Onsdag 9-16
Torsdag 11-18
Søndag 11-15

Ellers er du velkommen til at ringe på 31207377 og aftale et tidspunkt der passer dig.

Du kan bestille og betale online, eller du har mulighed for at ringe og efterfølgende betale med Dankort ved afhentning.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Shopping Cart