fbpx

Om MS Hegn

MS Hegn Egegårdsvej 5, 4621 Gadstrup – Sjællands største udstilling med mange forskellige typer hegn.

 

Vi startede MS Hegn i 2019 ud fra den tanke, at man ikke nødvendigvis bryder sig om at handle hegn online, uden mulighed for at se hegnet og materialerne først. Det er ikke altid helt billigt at købe nyt hegn, så vi mener det er vigtigt at man har mulighed for at se de forskellige muligheder inden man beslutter sig.

I vores udstilling finder du forskellige kombinationer af stil og materialer.

Vi står klar med råd og vejledning. For os er det vigtigt du føler dig godt rustet når du vælger hegn, uanset om du skal bruge et mindre hegn så hunden ikke kan komme ud, eller det handler om 50 meter. Alle hegn er lige vigtige.

Kig forbi til en snak, og få et uforpligtende tilbud på din løsning.

Du kan altid besøge den store udendørs udstilling – også hvis du kommer forbi udenfor bemandet åbningstid.

 

MONTAGE: Om man monterer selv eller ønsker montage, kan der stadig være mange spørgsmål man ønsker svar på. For os er vejledning og rådgivning nøgleordene for det rette valg og gode resultat.

Der kan være mange spørgsmål når man skal købe nyt hegn. Hvilken type skal man vælge, hvor meget skal man bruge, hvad med terræn, hvad med naboen m.m.
Før du køber, kommer vi gerne ud og vejleder, måler op og taler om de forskellige muligheder. Dette koster 950 kr. Hvis der efterfølgende accepteres et tilbud fra os, modregnes beløbet i faktura.

Du kan BESTILLE MONTØRBESØG HER. Efterfølgende kontakter vi dig, og laver en aftale.

 

Indkøbskurv

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere