Info

Om MS Hegn

Vi startede MS Hegn i 2019 ud fra den tanke, at man ikke nødvendigvis bryder sig om at handle hegn online, uden mulighed for at se hegnet og materialerne først. Vi mener det er vigtigt at man har mulighed for at se de forskellige muligheder inden man beslutter sig.

LÆS MERE HER.

Montage

Når du køber hegn hos MS Hegn, har du mulighed for at tilkøbe montage. Vores dygtige montør har mange års erfaring, med opsætning af mange forskellige løsninger. Hvis du ønsker montage, kommer montøren ud og vurderer opgaven sammen med dig.

LÆS MERE HER.

Handelsbetingelser

Her finder du vores salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra ms-hegn.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og ms-hegn.dk.

LÆS MERE HER.

Cookies & Privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig.  Vi har her uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem

LÆS MERE HER.

Hegnsloven §

Hvor højt må man lave sit hegn? Hvad med skel-linje? Her finder du Lov om hegn, jf. lovbekendtgørelse nr. 59 af 19. januar 2007.
Der kan være individuelle bestemmelser i grundejerforening eller lokalplan.

LÆS MERE HER.